Onze diensten

Zakelijk vervoer

Taxiconnexy beantwoordt elke dag verzoeken voor reizen in de stad en het binnenland voor zakelijke behoeften, zowel voor individuen als voor bedrijven, congressen en groepen. In ons wagenpark bieden wij een ruime keuze aan wagens voor een persoonlijke service beheerd door gekwalificeerde en professionele chauffeurs. In onze auto’s kunt u op verzoek deze service aanvragen: gratis wifi, verfrissende doekjes, snoep, kranten, tijdschriften en tolken die verschillende talen spreken. Taxiconnexy biedt u een ruime keuze aan wagens zoals Stations en Sedans om uw vervoer van en naar de belangrijkste luchthavens stipt en comfortabel te maken. De afdeling boeking zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Op onze site kunt u de route selecteren die voor u het handigst is en het voertuig van uw voorkeur boeken om een ​​plezierige reis te garanderen.

City tours

Taxiconnexy biedt een verhuurservice met chauffeur om u het hele jaar door te begeleiden tijdens uw reis met een ruime keuze aan tochten en excursies. Bergen, zee, meren en heuvels, gegarandeerde service over het hele land en ook in Europa, 24 uur per dag bereikbaar met maatwerkoplossingen. Onze service is gegarandeerd voor minimaal 8 aaneengesloten uren.

Luxe vervoer

Tentoonstellingen, concerten, avonden, feesten, shows, fashion Week, Grand Prix, Salone del Mobile. Wij bieden een panorama vol plaatsen en evenementen om zowel privé als op het werk te ontdekken en te beleven. Eindeloze mogelijkheden voor bedrijven om avonden en congressen te organiseren en om klanten of medewerkers nuttige en onvergetelijke ervaringen te bieden. Taxiconnexy reageert op uw verzoeken met onmiddellijke offertes, gepersonaliseerde pakketten en beschikbaarheid van 24 uur meertalige chauffeurs met geweldige ervaring uit alle nationale en internationale gebieden.

Crew services

Dankzij onze ervaring zijn wij bekend met het efficiënt verwerken van documenten bij aankomst en vertrek van elk maritiem personeelslid. We werken daarbij nauw samen met de Nederlandse autoriteiten en internationale ambassades. Samengevat leveren wij de volgende diensten:

Vervoer van en naar de luchthaven

Wij houden nauwgezet alle vluchtschema’s bij om zo punctueel mogelijk het vervoer naar de gewenste bestemmingen te regelen. Wanneer we naar de luchthaven moeten, zorgen wij ervoor dat het personeel bij de incheckbalie wordt afgezet.

Vervoer van en naar de haven
Schip in de haven? Wij brengen uw bemanning aan boord. Bij de wisseling van de bemanning, die naar huis terugkeren na maanden werken, garanderen wij de overdracht en zorgen wij voor alle benodigde documentatie zoals: registratie, annulering, visa, documenten en vervoer van eventuele kostbaarheden aan boord.

Vervoer van en naar het hotel

Omdat het tijdstip van aanmeren en aan boord gaan meestal onzeker is, bieden wij vervoer naar een hotel in de buurt. Zo kan het maritiem personeel optimaal genieten van de gastvrijheid tijdens het wachten om aan boord te gaan.

Vervoer in geval van medische calamiteiten
We kunnen worden voorzien in het geval van een arts, tandarts of apotheek. Wij regelen de afspraak en het vervoer van de zeevarende zodat hij of zij behandeld kan worden, maar ook bij repatriëring. Wij regelen alle zaken om uw bemanningslid thuis te krijgen. Of het nu onder begeleiding is van een medisch specialist, wij nemen het bij u over en regelen de repatriëring. Qua preventie kunnen wij een drugs- en alcoholtest aanbieden. Voordat de bemanning aan boord mag, wordt er een drugs- en alcoholtest afgenomen, zodat zeker is dat de hele bemanning schoon is en klaar staat om aan boord te gaan. De speeksel- en ademtest wordt geleverd met een officiële verklaring.

Wilt u meer informatie over een rit boeken? Neem gerust contact met ons op