Onze diensten

Zakelijk vervoer

Bij Taxiconnexy begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een breed scala aan mogelijkheden voor zakelijk vervoer. Of u nu voor zaken of plezier reist, wij hebben een voertuig dat aan uw eisen voldoet. Ons wagenpark biedt diverse voorzieningen om uw reis zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken, zoals gratis wifi, verfrissende doekjes, snoepjes, kranten, tijdschriften en tolken die meerdere talen spreken. Bij Taxiconnexy kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent. Ons team van gekwalificeerde en professionele chauffeurs zorgt voor alles, zodat u alleen maar achterover hoeft te leunen en kunt ontspannen.

Op zoek naar betrouwbaar, comfortabel en stipt commercieel vervoer van en naar luchthavens? Zoek niet verder dan Taxiconnexy. Onze reserveringsafdeling zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt, met een ruime keuze aan auto’s waaronder stationwagens en Sedans. U kiest de voor u meest geschikte route en wij zorgen voor de rest, zodat u verzekerd bent van een plezierige reis. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis te boeken.

City tours

Als u op zoek bent naar een probleemloze manier om de bezienswaardigheden van een nieuwe stad te bekijken, kan Taxiconnexy u helpen. Onze verhuurservice met chauffeur biedt een breed scala aan tours en excursies, zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd in een onbekende omgeving. Of u nu de bergen, de zee of de meren en heuvels wilt verkennen, wij kunnen u een uitgebreide service bieden die het hele land – en daarbuiten – bestrijkt. Ons team is 24 uur per dag beschikbaar, dus we kunnen altijd een oplossing vinden die aan uw wensen voldoet. En met een minimale boeking van 8 uur kunt u er zeker van zijn dat we er zijn wanneer u ons nodig heeft.

Luxe vervoer

Op zoek naar een betrouwbare en luxe vervoersdienst voor uw komende evenement? Zoek niet verder dan Taxiconnexy. Wij zijn gespecialiseerd in high-end vervoer voor beurzen, concerten, feesten, shows, modeweken, Grand Prix races en meer. Onze ervaren en professionele chauffeurs zijn 24 uur per dag beschikbaar om ervoor te zorgen dat u in stijl en comfort komt waar u heen wilt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte voor uw volgende evenement.

Crew en bemanning services

Als maritiem bemanningslid moet u bij aankomst en vertrek uit elke haven bepaalde documenten invullen. Dit kan een tijdrovend en complex proces zijn, maar met onze ervaring en expertise kunnen wij het veel eenvoudiger voor u maken. Wij werken nauw samen met de Nederlandse autoriteiten en internationale ambassades om ervoor te zorgen dat alle benodigde documenten in orde zijn, en we bieden een reeks andere diensten aan maritieme bemanningsleden om hun tijd in de luchthaven zo probleemloos mogelijk te maken. Samengevat leveren wij de volgende
diensten:

Vervoer van en naar de luchthaven voor crew

Bij Taxiconnexy houden we nauwgezet alle vluchtschema’s bij om het vervoer naar de gewenste bestemmingen zo stipt mogelijk te regelen.

Wanneer we naar de luchthaven moeten, zorgen we ervoor dat het personeel bij de incheckbalie wordt afgezet. We houden ook de aankomst en vertrek van vliegtuigen in de gaten om ervoor te zorgen dat iedereen is waar hij moet zijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw bemanning altijd op tijd is en klaar voor de volgende vlucht.

Vervoer van en naar de haven 
Bij de wisseling van de bemanning, thuiskomst na maanden werken, garanderen wij de overdracht en zorgen wij voor alle noodzakelijke documentatie zoals: inschrijving, annulering, visumdocumenten en vervoer van eventuele waardevolle spullen aan boord. Zo kunt u zich concentreren op wat belangrijk is – genieten van uw tijd.

Vervoer van en naar het hotel

Wij bieden vervoer van en naar het hotel voor maritiem personeel, zodat zij van optimale gastvrijheid kunnen genieten terwijl zij wachten om aan boord te gaan. Dit zorgt voor een comfortabelere en ontspannen ervaring, wat het voor alle betrokkenen gemakkelijker maakt.

Vervoer in geval van medische calamiteiten
Als een zeevarende aan boord ziek wordt of gewond raakt, kunnen wij vervoer naar de dichtstbijzijnde medische faciliteit regelen. We coördineren ook met de kapitein van het schip om ervoor te zorgen dat de zeevarende de best mogelijke zorg krijgt. Als repatriëring noodzakelijk is, zorgen wij voor alle regelingen om de zeevarende veilig thuis te krijgen. We kunnen ook zorgen voor drugs- en alcoholtests om ongelukken of incidenten aan boord te voorkomen.

Wilt u meer informatie over een rit boeken? Neem gerust contact met ons op