Elke reis begint met een comfortabele taxi rit

Een internationale rit zonder gepuzzel en geregel?

Taxiconnexy garandeert Service, Kwaliteit en veiligheid door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen in te zetten Personenvervoer is waar ons hart ligt. Met alles wat daarbij hoort: het contact met onze klanten, service bieden, de mooie auto’s. Taxiconnexy met een luxe auto comfortabel van A naar B binnen of buiten van alle regio?

Ideaal voor zakelijk gebruik

De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een zakelijke taxi van Taxiconnexy en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Taxiconnexy is een betrouwbaar bedrijf, wat is uitgegroeid tot een goed bedrijf waar service en veiligheid voorop staan. Maar bovenal een prettig bedrijf met nog altijd een persoonlijke benadering. Wij zijn een allround dienstverlener. We werken voor particulieren en bedrijven in de regio Rotterdam, maar ook voor opdrachtgevers als zorgverleners en overheden in binnen- én buitenland.

Impressie van ons wagenpark

Efficiënte werkwijze

De uitzonderlijke graad van service, de luxe en comfortabele auto’s en onbegrensde mogelijkheden zijn de pijlers van onze succesvolle dienstverlening. Deze staat garant voor tevreden klanten, die graag bij ons terugkomen. Wij geloven in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn en mobiliteit op zijn efficiëntst is ingericht. Wij maken het de reiziger en de chauffeur eenvoudig om elkaar te vinden en iets voor elkaar te betekenen. Door je reis zo efficiënt mogelijk in te richten, houden we de prijzen laag en de service hoog. Als u ons 24 uur op voorhand contacteert voorzien wij u van een taxi, wat uw bestemming ook mag zijn. Wij zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Boek snel uw taxi en wij staan ​​binnen no time bij u voor de deur.

Wilt u meer informatie over een rit boeken? Neem gerust contact met ons op

× Book now