Elke reis begint met een comfortabele taxi rit

Een internationale rit zonder gepuzzel en geregel?

Taxiconnexy garandeert service, kwaliteit en veiligheid door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen. Personenvervoer is waar ons hart ligt, met alles wat daarbij hoort: het contact met onze klanten, service bieden, de mooie auto’s.

Hallo mijn naam is Giulio, oprichter van Taxiconnexy

In 2013 besloot ik samen met mijn partners om een nieuw initiatief in de wereld van mobiliteit en personen vervoer te starten. Voordat ik aan dit avontuur begon, heb ik veel ervaring opgedaan met het aansturen van chauffeurs bij andere transportbedrijven. Zodoende heb ik de kans gehad om een netwerk op te bouwen en zag Taxiconnexy het levenslicht. De naam Taxiconnexy staat symbool voor de verbinding tussen de zelfstandige chauffeurs en privéchauffeurs die we tot onze partners mogen rekenen. Met hen zijn wij in staat, onze klanten uitstekend te bedienen. Wij hopen dat wij als Taxiconnexy u ook van dienst mogen zijn.

Ideaal voor zakelijk gebruik

De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een zakelijke taxi van Taxiconnexy en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Taxiconnexy is een betrouwbaar bedrijf, wat is uitgegroeid tot een bedrijf waar service en veiligheid voorop staat. Maar bovenal een prettig bedrijf met nog altijd een persoonlijke benadering. Wij zijn een allrounddienstverlener. We werken voor particulieren en bedrijven in de regio Rotterdam, maar ook voor opdrachtgevers als zorgverleners en overheden in binnen- én buitenland.

Impressie van ons wagenpark

Efficiënte werkwijze

De uitzonderlijke graad van service, de luxe en comfortabele auto’s en onbegrensde mogelijkheden zijn de pijlers van onze succesvolle dienstverlening. Deze staan garant voor tevreden klanten, die graag bij ons terugkomen. Wij geloven in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn en mobiliteit op zijn efficiëntst is ingericht. Wij maken het de reiziger en de chauffeur eenvoudig om elkaar te vinden en iets voor elkaar te betekenen. Door je reis zo efficiënt mogelijk in te richten, houden we de prijzen laag en de service hoog. Als u ons 24 uur op voorhand contacteert voorzien wij u van een taxi, wat uw bestemming ook mag zijn. Wij zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Boek snel uw taxi en wij staan ​​binnen notime bij u voor de deur.

Wilt u meer informatie over een rit boeken? Neem gerust contact met ons op