Veel gestelde vragen

Ja, standaard kunt u uw boeking tot 12 uur voorafgaand aan de rit kosteloos annuleren. U kunt ons bellen op +31 657330915 of via WhatsApp om uw rit te annuleren.

Als u uw rit heeft geboekt met de optie ‘Meet & Greet’, wacht de bestuurder daar op u met een bord met uw naam erop. Standaard moet u contact opnemen met de bestuurder nadat u bent geland. De bestuurdersgegevens worden altijd aan u verstrekt.

U kunt ons bellen op +31 657330915  of via WhatsApp om uw boeking te wijzigen. Standaard is dit mogelijk tot 12 uur voorafgaand aan de rit, gratis.

Ja, als u een rit vanaf een luchthaven heeft geboekt, wacht de bestuurder 50 minuten na de landing. Na die 50 minuten wordt de rit gemarkeerd als een ‘no-show’ en krijgt u geen geld terug. Neem na uw landing contact op met uw chauffeur of kies voor uw gemoedsrust de optie ‘Meet & Greet’.

Ja, u kunt vanaf twee locaties een rit boeken die overal kunnen plaatsvinden. De rit hoeft dus niet vanaf een luchthaven of naar een luchthaven te zijn, maar kan overal zijn. Zolang de ophaallocatie of de inleverlocatie in Nederland is, is het prima. Maar ze kunnen niet beide in het buitenland zijn.

Ja, u kunt een rit boeken vanaf een luchthaven overal in Europa naar een bestemming in Nederland. Zolang de ophaal- en inleverlocatie niet beide in het buitenland zijn, is het prima.

Ja, wij hebben een klantenservice die 24/7 beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden of u te helpen bij het boekingsproces. De klantenservice is beschikbaar op +31 657330915 of via WhatsApp. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen.

De betaalmethoden zijn creditcard (Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, JCB), iDEAL (gebruikelijk in Nederland) en Paypal (als geen van de eerdere betaalmethoden bij u past). Het is ook mogelijk om te betalen in de taxi. Contant betalen is mogelijk , echter geven wij de voorkeur aan betalen met Pin of Creditcard.

Ja, als u de terugbetaling tot 12 uur voorafgaand aan de rit aanvraagt, krijgt u een volledige terugbetaling minus de kosten van de betalingsprovider ( 3% van het bedrag + € 0,30).

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op